
Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water35 oz
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
basmati rice8 oz
-
salmon fillets skinless (4.5 oz ea.)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
yellow onions quartered2 oz
-
garlic clove1
-
heavy whipping cream14 oz
-
vegetable stock cubes crumbled2
-
tomato paste1 ½ tbsp
-
fresh dill leaves only, chopped2 sprigs
-
dried red chili flakes (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinches
-
corn starch2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
940.1 kcal /
3933.5 kJ
Białko
37.4 g
Tłuszcz
63.8 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Chunky Guacamole
10 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Spanish Rice
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 godz. 10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.