
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de cerneaux de noix
- 250 g de sucre glace
- 60 g d'expresso
- 100 g de chocolat noir en morceaux
- 60 g de crème entière
- perles en sucre, couleurs diverses pour décorer
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 137.5 kcal / 575.2 kJ
- Białko
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Sód
- 2.4 mg