Urządzenia i Akcesoria
Pikantne pieczone orzechy nerkowca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 porcji
Składniki
-
1 białko
-
2 łyżki cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
4 łyżeczki curry, mielonego
-
2 łyżeczki soli
-
½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
-
¼ łyżeczki pieprzu cayenne, mielonego3 - 4 krople sosu Tabasco®
-
400 g orzechów nerkowca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
594.4 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1218.8 kJ /
291.3 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kokosowa panna cotta z karmelizowanymi pomarańczami
3 godz.
Pieczone ziemniaki z rozmarynem i czosnkiem
1 godz. 10 min
Pizza bianca z dynią i boczkiem
1 godz.
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min
Mini galette z grzybami
1 godz. 45 min
Moktajl z niebieską herbatą i marakują
40 min
Tort geoda
6 godz.
Zapiekane nachos z czterema dipami
40 min
Sezamki
1 godz. 50 min
Herbatniki Domino
2 godz. 20 min
Grissini na trzy sposoby
1 godz. 40 min
Chlebek do odrywania z serem i salami
1 godz. 30 min