Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 795 g filet de saumon frais, paré et désarêté
- 1 ½ c. à thé de sel, divisé
- 3 - 5 pincée de poivre noir moulu plus ¼ cuillère à café
- 15 g de feuilles de persil frais
- 170 g de poireaux, coupés en deux dans le sens de la longueur, tranchés ( 1 cm.)
- 200 g de courgettes en tranches (4 cm)
- 60 g d'eau
- 140 g petit pois, frais ou surgelé
- 170 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2615.7 kJ / 625.2 kcal
- Białko
- 51.8 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 11204.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus détox anti-oxydant
10 min
Salade froide de concombre coréen spiralée
25 Min
Miel épicé
10 min
Salade de maïs grillé, vinaigrette à la coriandre
25 Min
Gâteau suisse du 1er août
15h
Bouilli de fruits de mer
Brak ocen
Coquilles Saint-Jacques poêlées avec sauce carotte, gingembre et noix de coco (Hestan Cue™)
40 Min
Sangria glacée (Majorque)
4h 10min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1 Std. 20 Min
Digestif au fenouil
10 min
Brownies
1 Std.
Pâte de bouillon de volaille
45 Min