Saumon avec sauce aux légumes

Saumon avec sauce aux légumes

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion

Składniki

  • filet de saumon frais, paré et désarêté
    795 g
  • de sel
    16 c. à thé
  • de poivre noir moulu
    ½ c. à thé
  • de feuilles de persil frais
    15 g
  • de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur, tranchés ( 1 cm.)
    170 g
  • de courgettes en tranches (4 cm)
    200 g
  • d'eau
    60 g
  • petit pois, frais ou surgelé
    140 g
  • de mascarpone
    170 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 625.2 kcal / 2615.7 kJ
Białko 51.8 g
Tłuszcz 40.7 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 11204.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...