
Urządzenia i Akcesoria
油飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 人份
Składniki
-
油40 克
-
香油10 克
-
乾香菇 ,泡軟,切絲10 克
-
蝦米 ,以少許米酒浸泡、瀝乾10 克
-
去皮五花肉 ,切絲150 克
-
醬油50 克
-
冰糖粉½ 茶匙
-
鹽 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
長糯米 ,浸泡2-3小時300 克
-
水500 克
-
新鮮香菜 (opcjonalnie) 少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
367 kcal /
1537 kJ
Białko
9.233 g
Tłuszcz
17.995 g
Węglowodany
41.169 g
Błonnik
0.215 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan