
Urządzenia i Akcesoria
紫薯玫瑰饅頭
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 人份
Składniki
-
水 ,蒸地瓜用300 克
-
紫地瓜 ,去皮,切塊220 克
-
牛奶130 克
-
糖 (opcjonalnie)15 克
-
乾酵母粉3 克
-
中筋麵粉250 克
-
水 ,發酵用250 克
-
油1 茶匙
-
水 ,蒸饅頭用250 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
102.6 kcal /
429.3 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
20.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
19.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

溫馨烘焙坊
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan