紫薯玫瑰饅頭
TM6 TM5 TM31

紫薯玫瑰饅頭

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 300 克 水 ,蒸地瓜用
  • 220 克 紫地瓜 ,去皮,切塊
  • 130 克 牛奶
  • 15 克 糖 (opcjonalnie)
  • 3 克 乾酵母粉
  • 250 克 中筋麵粉
  • 250 克 水 ,發酵用
  • 1 茶匙 油
  • 250 克 水 ,蒸饅頭用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
429.3 kJ / 102.6 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
20.2 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
1.2 g
Sód
19.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy