芋頭麵疙瘩排骨蒜蒜鍋

芋頭麵疙瘩排骨蒜蒜鍋

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

食材準備
  • 蒜球 (整球)
    3
  • 鴻喜菇
    100 克
  • 豬小排 ,切塊,以熱水川燙去血水
    300 克
  • 蝦米 ,泡水
    30 克
  • 乾干貝 ,泡水泡軟
    40 克
  • 1000 克
  • 芋頭 ,去皮,切塊
    350 克
芋頭麵疙瘩
  • 高筋麵粉
    200 克
  • 杜蘭小麥粉
    50 克
  • 蛋黃
    1
  • 帕瑪森起士粉
    2 大匙
  • ,(詳見要訣)
    70 - 100 克
  • 1500 克
  • ½ 茶匙
排骨蒜蒜鍋
  • 鮮奶油
    200 克
  • 娃娃菜 ,剖半對切
    100 克
  • 蒜苗 ,切片,蒜白和蒜綠分開
    30 克
  • 中卷 ,切圈
    1

Wartości odżywcze na 6 人份

Kalorie 3434.3 kcal / 14369.3 kJ
Białko 154.2 g
Tłuszcz 161.2 g
Węglowodany 349.8 g
Błonnik 31.5 g
Tłuszcz nasycony 73.9 g
Sód 3650.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...