Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g farinha de trigo 00, mais q. b. para polvilhar
- 250 g água gelada
- 60 g cubos de gelo
- 15 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar e servir
- 12 g sal
-
2
g fermento biológico seco
lub 6 g fermento biológico fresco - 150 g molho de tomate
- 9 cogumelos shitake, fatiados
- 300 g queijo Gruyère, em cubos pequenos
- 150 g queijo Gorgonzola, picado
- 15 tomates cereja, cortados ao meio
- Wartości odżywcze
- na 18 fatias
- Kalorie
- 16274.8 kJ / 3889.8 kcal
- Białko
- 183.2 g
- Węglowodany
- 420.8 g
- Tłuszcz
- 162.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 88.1 g
- Błonnik
- 25.3 g
- Sód
- 9280.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet e espuma de frutas sem açúcar
Keine Bewertungen
Pasta de amendoim
Keine Bewertungen
Polenta com ragu de grão de bico
Keine Bewertungen
Polenta cremosa
50 Min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Molho gastric de frutas vermelhas
Keine Bewertungen
Frozen margarita de morango
5 Min
Pão de iogurte
1 Std. 20 Min
Pão de mandioquinha
1 Std. 10 Min
Massa de pão
5 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Salada Picada
10 Min