Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura

Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • broa de milho partida em pedaços
    80 g
  • azeite
    65 g
  • cebola (aprox. 3-4 cebolas) cortada em metades
    400 g
  • dentes de alho
    2
  • cenoura (aprox. 5 cenouras) cortada em pedaços
    300 g
  • espinafres descongelados
    400 g
  • bacalhau, demolhado e desfiado
    500 g
  • abobrinha cortada em pedaços
    550 g
  • batata palha
    300 g
  • leite
    1000 g
  • farinha de trigo
    100 g
  • manteiga
    30 g
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz moscada em pó
    1 pitada de
  • água
    400 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 570 kcal / 2383 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...