Urządzenia i Akcesoria
Burnt orange marmalade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
1500 g
Składniki
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1500 g
Sód
118.9 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
21.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
773.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Romany creams
1 godz. 15 min
Orange sponge cake
1 godz.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Cooked mayonnaise
5 min
Lemon curd
20 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Fruity dream
10 min
Raspberry Ripple Ice Cream
12 godz. 45 min
Homemade toasted muesli
30 min