Urządzenia i Akcesoria
Burnt orange marmalade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
1500 g
Składniki
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1500 g
Sód
118.9 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
21.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
773.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Tempered chocolate
40 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Lemon curd
20 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Mushroom risotto
30 min
Brandy custard (TM6)
15 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Fruity dream
10 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min