Urządzenia i Akcesoria
Burnt orange marmalade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
1500 g
Składniki
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1500 g
Sód
118.9 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
21.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
773.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange sponge cake
1 godz.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Jaffa muffin
40 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Better banana cake
45 min