Urządzenia i Akcesoria
Apple and cinnamon hot cross buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Buns
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease170 g
-
dried apple100 g
-
orange peel only, no white pith½
-
milk240 g
-
dried instant yeast10 g
-
sugar60 g
-
plain flour plus extra to dust580 g
-
eggs2
-
ground cinnamon3 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
nutmeg2 tsp
-
salt2 tsp
Custard piping mixture
-
lemon peel only, no white pith (optional)½
-
sugar20 g
-
cornflour20 g
-
egg1
-
apple juice250 g
Apple sugar syrup
-
apple juice250 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
427.2 mg
Białko
8 g
Kalorie
1651.7 kJ /
394.8 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Grace's family biscuits
45 min
Candied spiced pumpkin
24 godz. 30 min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Macaroons
40 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min