Urządzenia i Akcesoria
Feijoa chutney
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
brown onion cut into halves250 g
-
Granny Smith apples (approx. 250 g), cored and cut into quarters2
-
feijoas (approx. 9-10 feijoas), washed, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)750 g
-
brown sugar (see Tips)200 - 250 g
-
apple cider vinegar (see Tips)150 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
405 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
6246.3 kJ /
1487.2 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
40.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
341.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
ANZAC biscuits
40 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Apple sauce
20 min
Custard
10 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Piccalilli
720 godz. 35 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min