Urządzenia i Akcesoria
Brandy snaps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
-
salted butter45 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
ground ginger1 tsp
-
plain flour45 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
brandy (optional)½ tsp
-
icing sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
35 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
708.1 kJ /
169.2 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Banoffie pie
26 godz. 30 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Custard
10 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Classic trifle
4 godz.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Ginger fluff
50 min