![Pie Crust Pie Crust](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F0B82497-2853-4F16-BEE2-2FE5302FB2A4/Derivates/B0A8E5D1-2D17-401C-9200-B366874978F3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ½ oz all-purpose flour
- 2 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 oz water
- Wartości odżywcze
- na 10 oz
- Kalorie
- 4500.8 kJ / 1075.7 kcal
- Białko
- 16.7 g
- Węglowodany
- 119 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 36.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 1175.9 mg