Pie Crust

4.1 28 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 oz

Składniki

  • all-purpose flour
    5 ½ oz
  • unsalted butter cut into pieces
    2 ½ oz
  • salt
    ½ tsp
  • water
    2 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 10 oz

Sód 1175.9 mg
Białko 16.7 g
Kalorie 4500.8 kJ / 1075.7 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 36.7 g
Węglowodany 119 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...