Urządzenia i Akcesoria
Veal and Mixed Vegetable Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces10 ½ oz
-
carrots cut into pieces10 ½ oz
-
veal meat cut into pieces6 ½ oz
-
water18 oz
-
unsalted butter¼ tsp
-
10 ½ oz frozen green peas, trimmedfresh green peas trimmed10 ½ oz
-
apple juice7 oz
-
olive oil2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
898 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable - Potato and Meat Purée
35 min
Beef and Vegetable Soup (8-12 months)
30 min
Vegetable Medley (8-12 months)
30 min
Oat Porridge (6-8 months)
20 min
Apple, Pear and Banana Purée (6 months)
20 min
Vegetables with Brown Rice (6-8 months)
1 godz. 5 min
Salmon and Vegetables
35 min
Chicken and Veggies
15 min
Sweet Potato and Lentils
40 min
Fruit and Yogurt Purée
5 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min
Fruit Purée
10 min