Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Cheddar Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
cheddar cheese cubed (1 in.), divided11 oz
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cubed2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
salt to taste1 tsp
-
broccoli florets20 oz
-
chicken stock low sodium, to taste, (see Tip)20 oz
-
baking soda¼ tsp
-
heavy whipping cream6 oz
-
sourdough bread boules (8 oz ea.)4 - 6
-
fresh chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
3644 kJ /
871 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tomato Soup
30 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Loaded Potato Soup
30 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min