Crème pâtissière japonaise

Crème pâtissière japonaise

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 AMAN delete test

Składniki

  • jaune d'œuf de gros œufs
    7
  • de sucre
    100 g
  • farine à pâtisserie
    45 g
  • de lait entier
    500 g
  • de gousse de vanille uniquement des graines
    ¼
    1 c. à thé extrait naturel de vanille
  • beurre non salé coupée en morceaux
    30 g

Wartości odżywcze na 1 AMAN delete test

Kalorie 58.6 kcal / 245.3 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 6.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 12.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...