Sauce caramel

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
395 g

Składniki

  • 30 g de beurre non salé froid, en 1 cube (environ 2,5 cm x 2,5 cm)
  • 255 g de sucre
    255 g de cassonade
  • 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses (min. 30% de matières grasses)
  • 1025 g d'eau
  • 1 c. à thé de jus de citron
  • 60 g de vinaigre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 30 g

Sód 10.2 mg
Białko 0.4 g
Kalorie 635.1 kJ / 151.8 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...