Cavolo fermentato

Cavolo fermentato

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
700 g

Składniki

  • 500 g di cavolo verza a spicchi (3x5 cm)
  • 200 g di carote pelate
  • 1 cucchiaio di zucchero
  • 3 centimetri di zenzero, radice fresca pelato, a fette (2 mm)
  • 2 spicchi di aglio
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 3028.7 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 166.4 kJ / 39.8 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...