
Urządzenia i Akcesoria
蟲草花香菇雞湯
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
準備食材
-
黃金蟲草花 ,乾燥的20 克
-
乾香菇4 個
-
水1500 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,土雞肉,切塊500 克
蟲草花香菇雞湯
-
水1600 克
-
薑 ,切片3 克
-
鹽¾ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
278.8 kcal /
1166.3 kJ
Białko
20.9 g
Tłuszcz
20.1 g
Węglowodany
3.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
557.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

秋冬山珍
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan