Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
254.9 mg
Białko
68.9 g
Kalorie
3944 kJ /
942.7 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Avocado Butter
10 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Pear and Cucumber Smoothie
10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min