
Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
942.7 kcal /
3944 kJ
Białko
68.9 g
Tłuszcz
59 g
Węglowodany
33.6 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Sód
254.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone