Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
254.9 mg
Białko
68.9 g
Kalorie
3944 kJ /
942.7 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Fish and Zucchini
35 min
Pesto Pasta Salad
30 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min