Spicy Beef with Red Peppers

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • Spanish onion cut into pieces
    1 ½ oz
  • fresh parsley leaves and tender stems
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    1 oz
  • red bell peppers cut into pieces (approx. 1 in.)
    10 ½ oz
  • canned chopped tomatoes
    3 ½ oz
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • dried red chili flakes
    2 pinches
  • veal meat rump or tenderloin
    16 - 17 ½ oz
  • ground black pepper to season, to taste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 687.5 mg
Białko 25.3 g
Kalorie 967.7 kJ / 231.3 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...