Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 red snapper, gutted, cleaned, whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 2 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra, to brush
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 oz fresh ginger, sliced (½ in.)
- 1 fresh red chili, deseeded
- 3 garlic cloves
- 2 shallots, halved
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2710.9 kJ / 647.9 kcal
- Białko
- 56.5 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 38.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 184.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetarian Chili
50min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45min
Fluffy Baked Omelet
35min
Spiced Corn Salad
25 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Honey and Oat Grahams
35min
Protein Boosted Waffles
25 min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35min
Challah
3 Std. 10 Min