Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.4 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Philly Cheesesteak
50 min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 godz. 30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.