Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.4 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Brak ocen
Creamy Pea Soup
40 min
Long Rise Pizza
20 godz.
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min