Snapper with Spiced Oil

Snapper with Spiced Oil

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
    1
  • extra virgin olive oil plus extra, to brush
    2 ½ oz
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh ginger sliced (½ in.)
    1 oz
  • fresh red chili deseeded
    1
  • garlic cloves
    3
  • shallots halved
    2
  • fresh parsley, leaves only
    ½ oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 184.4 mg
Białko 56.5 g
Kalorie 2710.9 kJ / 647.9 kcal
Tłuszcz 38.9 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 16.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...