Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.4 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Brak ocen
Matcha Nice Cream
35 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Pico De Gallo
15 min
Habanero Salsa
10 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Salmon Miso Soup
30 min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3 godz. 5 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min