Urządzenia i Akcesoria
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
baby red potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width10 oz
-
water plus extra to fill a bowl halfway16 oz
-
fresh green beans ends trimmed32 oz
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season to taste1 tsp
-
garlic cloves2 oz
-
leeks white part only, cut into pieces8 oz
-
unsalted butter cut into pieces6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
865.5 kJ /
206.9 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Spanish Rice
35 min
Steak au Poivre
20 min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 godz. 10 min
Chili Lime Steamed Corn
25 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Chicken Fajita Soup
50 min