Urządzenia i Akcesoria
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
baby red potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width10 oz
-
water plus extra to fill a bowl halfway16 oz
-
fresh green beans ends trimmed32 oz
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season to taste1 tsp
-
garlic cloves2 oz
-
leeks white part only, cut into pieces8 oz
-
unsalted butter cut into pieces6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
865.5 kJ /
206.9 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Curry Soup
35 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min