Urządzenia i Akcesoria
Cutter Fermented Onions
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder10 ½ oz
-
water16 oz
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
879.6 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
124.6 kJ /
29.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Ube Coffee
10 min
Pico De Gallo
15 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10 min
Fire Apple Cider Vinegar Shot
15 min
Kiwi Sour
10 min
Virgin Raspberry Mojito
10 min
Aji Verde Sauce
10 min
Caprese Egg White Omelet
20 min