Urządzenia i Akcesoria
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
whole wheat flour plus extra to dust10 oz
-
baking powder2 ½ tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
plain yogurt high protein (see Tip)9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Five-Seed Bread
1 Std. 50 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 Std. 40 Min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 Std. 45 Min
Tomato Basil Pasta
45 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Brown Sugar Date Muffins
1 Std. 15 Min
Rye Bread
6 Std. 5 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 Std. 30 Min
Ube ice cream
12 Std. 10 Min