Urządzenia i Akcesoria
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
whole wheat flour plus extra to dust10 oz
-
baking powder2 ½ tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
plain yogurt high protein (see Tip)9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 godz. 55 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Gut Immunity Shot
5 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min