Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
TM6 TM5

Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)

( Brak ocen )

Składniki

  • 10 oz whole wheat flour plus extra to dust
  • 2 ½ tsp baking powder
  • ½ - 1 tsp salt
  • 9 oz plain yogurt high protein (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
181.3 kcal / 757.5 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
28.9 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
272.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy