Lamb with Rosemary Potatoes
TM6

Lamb with Rosemary Potatoes

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 28 oz leg of lamb, semi-boneless
  • 4 - 5 sprigs fresh rosemary
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 1 tsp ground black pepper, divided
  • 38 oz water, divided
  • 28 oz Yukon gold potatoes, small or cut in quarters
  • 1 garlic clove
  • 1 oz fresh rosemary, leaves only
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • ½ oz honey
  • 1 oz olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2742.6 kJ / 655.5 kcal
Białko
41.1 g
Węglowodany
40.2 g
Tłuszcz
36.4 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Błonnik
5.8 g
Sód
1010.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy