
Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Rosemary Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
655.5 kcal /
2742.6 kJ
Białko
41.1 g
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
40.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Sód
1010.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone