Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Rosemary Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1010.7 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Creamy Avocado Dip
10 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Deviled Eggs
20 min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min