Choux craquelin rellenos de frambuesa y crema de chocolate blanco

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 12 godz. 35 min
15 unidades

Składniki

Crema de chocolate blanco
  • de chocolate blanco en trozos
    150 g
  • de nata (35% de grasa)
    250 g
Relleno de frambuesa
  • de frambuesas frescas
    200 g
  • de azúcar
    30 g
Craquelin
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    80 g
  • de azúcar
    70 g
  • de harina de repostería
    80 g
Choux
  • de agua
    170 g
  • de mantequilla en trozos
    60 g
  • de azúcar
    10 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de harina de trigo
    100 g
  • huevos (M)
    3
Montaje
  • de queso mascarpone
    250 g
  • de azúcar glas (opcjonalnie) para espolvorear
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 328 kcal / 1371 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 23.9 g
Węglowodany 24.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g
Sód 172.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...