Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de maracuyá
- 130 g de azúcar glas
- 60 g de mantequilla
- 100 g de pulpa de maracuyá congelada (descongelada)
- 2 huevos
- 1 hoja de gelatina (hidratada 5 minutos en agua fría)
Bombones
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 533 kJ / 127 kcal
- Białko
- 1.93 g
- Węglowodany
- 14.04 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 0.68 g
Alternatywne przepisy
Caramelos de higo
20 λεπτ.
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Sirope de menta
15 Min
Tartaletas de arándanos con franchipán
1h 30min
Tarta de limón y merengue
3 Std.
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Tableta de chocolate y castañas
5h
Curd de mandarinas
30min
Coquitos
50min
Tarta Tatín
1h 30min
Tarta de moras con masa sablé de almendra
2h