Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de maracuyá
- 130 g de azúcar glas
- 60 g de mantequilla
- 100 g de pulpa de maracuyá congelada (descongelada)
- 2 huevos
- 1 hoja de gelatina (hidratada 5 minutos en agua fría)
Bombones
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 533 kJ / 127 kcal
- Białko
- 1.93 g
- Węglowodany
- 14.04 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 0.68 g
Alternatywne przepisy
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45 min
Caracolas de hojaldre con gorgonzola
45 min
Angel food cake con salsa de fresas
2h 20min
Licor de huevo
15min
Biscotti de aceitunas y tomillo
1h 30min
La Pavlova despeinada
4 Std.
Glaseado blanco
5min
Galletas de castaña y miel
1h 40min
Masa sablé
1 Std. 50 Min
Pastel ruso con praliné de avellanas
3 Std. 20 Min
Pastas de té rizadas
40 min
Galletas de chocolate craqueladas
4 Std.