![Bavaroise de vainilla y fresa Bavaroise de vainilla y fresa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26A11047-68EC-4576-8CC3-4DB39B651039/Derivates/a6fc8338-87da-4587-9d92-702f468dfa68.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bavaroise de vainilla
- 250 g de chocolate blanco en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de leche
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
Bavaroise de fresa
- 300 g de fresas en cuartos
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2481 kJ / 593 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 41.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Bavaroises de chocolate con menta
2j 15 menit
Mousse de chocolate blanco y fresa
2h 10 min
Cóctel terremoto chileno
4 Std. 15 Min
Tarta de crema pastelera y fresas
2j 15 menit
Panna cotta de cerezas
3h 15min
Tartaletas con panna cotta y cerezas
2 Std. 45 Min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2h 20min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40 min
Cheesecakes al vapor
4h
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25 min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2j 15 menit
Postre de limón
5 Min