Baguettes parisiennes

Baguettes parisiennes

4.8 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
4 unidades

Składniki

Masa madre de trigo
  • 100 g de agua
  • 10 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite
  • 220 g de agua fría
  • 360 g de harina de fuerza
  • 40 g de harina integral de centeno
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 1182.3 mg
Białko 15.6 g
Kalorie 1965 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 92.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...