![Puerros pochados (80 g) Puerros pochados (80 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff343300-cd99-4c11-b82a-63fbca22b56a/Derivates/16597dc0-8759-432b-be10-0c0b6ea933ac.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite de oliva
- 80 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas de 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 80 g
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 16.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10p
Cebolla dorada (80 g)
20p
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20p
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15 min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15 min
Cebolla dorada (200-300 g)
20p
Champiñones dorados (300 g)
25 Min
Pimientos dorados (100 g)
15 min
Pimientos dorados (400 g)
25 Min
Calabacín dorado (200 g)
20p
Puerros pochados (200 g)
20p
Cebolla y pimientos dorados
25 Min