Urządzenia i Akcesoria
Glutenfreies Dattel-Apfel-Walnuss-Teebrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 Scheiben
Składniki
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
240 g RisottoreisVollkornreis240 g
-
Datteln, entsteint100 g
-
Apfel ungeschält, entkernt und geviertelt140 g
-
Backpulver glutenfrei1 ½ TL
-
Natron1 TL
-
Flohsamenschalen1 EL
-
Salz½ TL
-
Walnusshälften80 g
-
Eier4
-
Wasser100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
202 mg
Białko
3 g
Kalorie
723 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glutenfreier Schokoladen-Nuss-Kuchen
1 godz. 10 min
Rote-Linsen-Protein-Salat
25 min
Quinoa-Brot
12 godz. 45 min
Fruchtiges Saatenbrot
8 godz.
Buchweizen-Maisbrot
3 godz. 40 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Caprese-Omelette
30 min
Saftiger Apfelkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Mini-Pfannkuchen mit Himbeerskyr
20 min
Möhren-Hafer-Energyballs
50 min
Apfel-Zimt-Bällchen
30 min
Drömmar
50 min