Urządzenia i Akcesoria
Saatenbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Scheiben
Składniki
-
Buchweizen170 g
-
Haselnüsse80 g
-
Kürbiskerne130 g
-
Sonnenblumenkerne130 g
-
Leinsamen80 g
-
Flohsamenschalen40 g
-
Chiasamen30 g
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser650 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
179 mg
Białko
7 g
Kalorie
759 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A veggie good day
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 godz. 30 min
Reis-Hirse-Brot
1 godz. 40 min
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1 godz. 30 min
Amaranth-Brötchen
9 godz.
Fruchtiges Saatenbrot
8 godz.
Low Carb Nussbrötchen
1 godz. 30 min
Sesambrötchen (Low Carb)
45 min
Möhren-Müsli-Brot
2 godz. 30 min
Buchweizen-Knäckebrot
1 godz. 30 min
Quark-Mandel-Brötchen
1 godz. 15 min
Brot ohne Mehl
1 godz. 45 min
Saftiges Kürbisbrot mit Schwarzkümmel
1 godz. 30 min