
Urządzenia i Akcesoria
Poulet entier et salade de boulgour aux tomates et à la menthe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
poulet1
-
thym déshydraté
-
du sel
-
de poivre moulu2 pincées
-
de boulgour150 g
-
d'eau250 g
-
zeste de citron jaune1
-
cube de bouillon de légumes1
-
le jus d'un citron jaune
-
de persil frais10 g
-
de feuilles de menthe20 g
-
d'échalotes50 g
-
d'huile d'olive30 g
-
tomates mûres en dés2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
952.4 kcal /
3984.9 kJ
Białko
69.1 g
Tłuszcz
59.5 g
Węglowodany
34.9 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Sód
255 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Friteuse à air
12 Przepisów
Francja
Francja