Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ c. à café de sel
- 800 g de gigot d'agneau désossé
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de romarin frais
- 1100 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de paprika
- 10 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 994.3 kJ / 237.7 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 601.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 Min
Tortilla de pommes de terre en spaghetti
35min
Maguro sando au thon
Brak ocen
Spaghetti frais aux fruits de mer
1小时 35 分钟
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1 godz. 5 min
Salade grecque avec poulet à la vapeur
1 Std. 10 Min
Riz frit aux légumes, omelette et crevettes
50min
Minipains façon bretzel
2 Std.
Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes
40min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min