Agneau et pommes de terre au romarin

Agneau et pommes de terre au romarin

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de gigot d'agneau désossé
    800 g
  • de poivre noir moulu
    1 c. à café
  • de romarin frais
    20 g
  • d'eau
    1100 g
  • de pommes de terre petites ou coupées en quatre
    800 g
  • gousse d'ail
    1
  • de paprika
    ½ c. à café
  • de miel
    10 g
  • d'huile d'olive
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 237.7 kcal / 994.3 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 601.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...