蘿蔔絲豬肉餅
TM6

蘿蔔絲豬肉餅

(Brak ocen)

Składniki

  • 500 克 白蘿蔔 ,去皮,切成能放入進料口的寬度
  • 2 茶匙 鹽 ,醃製用
  • 200 克 豬絞肉
  • 2 支 蔥 ,切蔥花
  • 10 克 醬油
  • 5 克 蠔油
  • 1 小撮 鹽
  • 1 小撮 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
608.4 kJ / 145.4 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
1.5 g
Sód
1126.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy