蘿蔔絲豬肉餅

蘿蔔絲豬肉餅

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 片

Składniki

  • 白蘿蔔 ,去皮,切成能放入進料口的寬度
    500 克
  • ,醃製用
    2 茶匙
  • 豬絞肉
    200 克
  • ,切蔥花
    2 支
  • 醬油
    10 克
  • 蠔油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 145.4 kcal / 608.4 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 1126.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...