Urządzenia i Akcesoria
蘿蔔絲豬肉餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 片
Składniki
-
白蘿蔔 去皮,切成能放入進料口的寬度500 克
-
鹽 醃製用2 茶匙
-
豬絞肉200 克
-
蔥 切蔥花2 支
-
醬油10 克
-
蠔油5 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
1126.3 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
608.4 kJ /
145.4 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起螺旋吧
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan