培根蛋黃櫛瓜麵

培根蛋黃櫛瓜麵

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 櫛瓜 ,去除頭尾。若直徑超過5 公分,修切成可以放入進料口的圓柱型
    1000 克
  • 帕瑪森起司 ,切塊
    100 克
  • 紅蔥頭
    60 克
    60 克 洋蔥
  • 培根丁
    150 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 500 克
  • 蛋黃
    4 顆
  • 現磨黑胡椒粉

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 309.2 kcal / 1293.6 kJ
Białko 15.1 g
Tłuszcz 22.4 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 492.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...