
Urządzenia i Akcesoria
培根蛋黃櫛瓜麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
櫛瓜 ,去除頭尾。若直徑超過5 公分,修切成可以放入進料口的圓柱型1000 克
-
帕瑪森起司 ,切塊100 克
-
紅蔥頭60 克
-
培根丁150 克
-
橄欖油30 克
-
水500 克
-
蛋黃4 顆
-
現磨黑胡椒粉
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
309.2 kcal /
1293.6 kJ
Białko
15.1 g
Tłuszcz
22.4 g
Węglowodany
11.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Sód
492.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一起螺旋吧
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan