培根蛋黃櫛瓜麵
TM6

培根蛋黃櫛瓜麵

(Brak ocen)

Składniki

  • 1000 克 櫛瓜 ,去除頭尾。若直徑超過5 公分,修切成可以放入進料口的圓柱型
  • 100 克 帕瑪森起司 ,切塊
  • 60 克 紅蔥頭
    lub 60 克 洋蔥
  • 150 克 培根丁
  • 30 克 橄欖油
  • 500 克 水
  • 4 顆 蛋黃
  • 現磨黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1293.6 kJ / 309.2 kcal
Białko
15.1 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
22.4 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Błonnik
3 g
Sód
492.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy