Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 櫛瓜 ,去除頭尾。若直徑超過5 公分,修切成可以放入進料口的圓柱型
- 100 克 帕瑪森起司
- 100 克 西洋芹葉 ,切塊,(約4 cm)
- 100 克 紅蘿蔔 ,切塊,(約4 cm)
- 1 顆 洋蔥 ,對切
- 1 粒 蒜頭
- 100 克 培根丁
- 400 克 綜合絞肉 (如: 豬肉和牛肉)
- 50 克 橄欖油
- 400 克 番茄 ,一切四
- 100 克 番茄泥
- 1 乾燥月桂葉
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 大匙 玉米粉 ,以 4 大匙 水化開
- 4 枝 新鮮羅勒葉 ,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2749.7 kJ / 657.2 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.2 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 1258.2 mg