Urządzenia i Akcesoria
Korean chicken cheese tteokbokki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil2 ½ tbsp
-
fresh green chillies trimmed, cut into halves2
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves5 cm
-
sesame oil20 g
-
chicken thigh fillet cut into thirds500 g
-
gochujaru (Korean chilli flakes)30 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)85 g
-
brown sugar15 g
-
Japanese soy sauce20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)5 g
-
water200 g
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh garaetteok (Korean rice cake) (see Tips)350 - 375 g
-
mozzarella cheese cut into thin slices250 g
-
toasted sesame seeds to sprinkle1 tsp
-
spring onions/green onions trimmed, thinly sliced, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1640.6 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
2807.7 kJ /
671.1 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Pongteh
30 min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Lamb fajitas
30 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Daging Merah
35 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Ayam Paprik
30 min