
Wersje kompatybilne
Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de flocons d'avoine sans gluten
- 1 c. à café de sel
- 50 g de beurre
- 5 œufs
- 180 g de séré maigre
- 200 g de gorgonzola
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- 2 poires
- 40 g de cerneaux de noix
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 583.1 kcal / 2439.6 kJ
- Białko
- 20 g
- Tłuszcz
- 45.8 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.9 g
- Sód
- 636 mg