Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de flocons d'avoine sans gluten
    220 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de beurre
    50 g
  • œufs
    5
  • de séré maigre
    180 g
  • de gorgonzola
    200 g
  • de poivre noir, moulu
    ½ c. à café
  • de noix de muscade, fraîchement moulue
    ¼ de c. à café
  • poires
    2
  • de cerneaux de noix
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583.1 kcal / 2439.6 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 45.8 g
Węglowodany 27.6 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 17.9 g
Sód 636 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...