Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten
TM6 TM5

Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

( Brak ocen )

Składniki

  • 220 g de flocons d'avoine sans gluten
  • 1 c. à café de sel
  • 50 g de beurre
  • 5 œufs
  • 180 g de séré maigre
  • 200 g de gorgonzola
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
  • 2 poires
  • 40 g de cerneaux de noix

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
583.1 kcal / 2439.6 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
45.8 g
Węglowodany
27.6 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Sód
636 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy