Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 顆 蛋
- 300 克 冷水 ,或冷高湯
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ½ 茶匙 醬油
- 400 克 水
- 薄鹽醬油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 248.3 kJ / 59.4 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 538 mg