
Urządzenia i Akcesoria
蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蛋3 顆
-
冷水 ,或冷高湯300 克
-
鹽 ,依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
水400 克
-
薄鹽醬油
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
59.4 kcal /
248.3 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
0.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
538 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

健康小食蛋料理
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan