Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
舒肥雞胸
- 2 片 去皮去骨雞胸肉
- 2 大匙 鹽麴
- 1 大匙 青醬
- 1 小撮 黑胡椒粗粒
- 1850 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 727 kJ / 173.9 kcal
- Białko
- 21.7 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 147.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 547.8 mg