
Urządzenia i Akcesoria
蒜粒雞翅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
蒜頭去皮
-
水600 克
-
蒜頭 ,去除根部,將蒜頭剝成帶皮蒜瓣200 克
蒜粒雞翅
-
油30 克
-
乾辣椒3 支
-
雞翅 ,中型,一切二400 克
-
薑 ,切片20 克
-
醬油30 克
-
醬油膏15 克
-
糖20 克
-
紹興酒50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
299 kcal /
1249.8 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
22.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
697.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品專屬配件食譜
27 Przepisów
Tajwan
Tajwan