咖哩魚丸

咖哩魚丸

4.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    30 克
  • 切片
    10 克
  • 蒜頭 切片
    20 克
  • 30 克
  • 咖哩粉
    2 大匙
  • 炸豬皮 (opcjonalnie)
    150 克
  • 乾魷魚 洗淨、泡發,切塊
    150 克
  • 500 克
  • 日式咖哩塊
    2 塊
  • 黃金魚蛋
    24 顆
  • 白蘿蔔 切大塊(約4公分)
    250 克
  • 椰奶
    30 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    1 把
  • 新鮮紅辣椒 切片
    1 條

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 516 kcal / 2160 kJ
Białko 26.1 g
Tłuszcz 33.6 g
Węglowodany 31.2 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...