
Urządzenia i Akcesoria
咖哩魚丸
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭30 克
-
薑 切片10 克
-
蒜頭 切片20 克
-
油30 克
-
咖哩粉2 大匙
-
炸豬皮 (opcjonalnie)150 克
-
乾魷魚 洗淨、泡發,切塊150 克
-
水500 克
-
日式咖哩塊2 塊
-
黃金魚蛋24 顆
-
白蘿蔔 切大塊(約4公分)250 克
-
椰奶30 克
-
新鮮香菜 只取葉子1 把
-
新鮮紅辣椒 切片1 條
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
516 kcal /
2160 kJ
Białko
26.1 g
Tłuszcz
33.6 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超人氣港式點心
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan