Granola sans allergènes

Granola sans allergènes

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 portion

Składniki

  • 85 g de canneberge séchées
    85 g de cerises acides sèches
  • 170 g de flocon d'avoine
  • 30 g de millet en grains soufflé
  • 60 g de graines de tournesol brut
  • 30 g de graines de citrouille brut
  • 1 c. à thé de cannelle en poudre
  • 1 c. à thé de noix de muscade fraîchement râpée
  • 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • 140 g de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 18.4 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 649.1 kJ / 155.1 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 28.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...