Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
85
g de canneberge séchées
lub 85 g de cerises acides sèches - 170 g de flocon d'avoine
- 30 g de millet en grains, soufflé
- 60 g de graines de tournesol, brut
- 30 g de graines de citrouille, brut
- 1 c. à thé de cannelle en poudre
- 1 c. à thé de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 140 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 649.1 kJ / 155.1 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 28.6 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 18.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucettes de gâteau de Noël
6h
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
Brak ocen
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Carottes fermentées
84h 30 min
Gâteau individuel chocolat et fraises
50 min
Antonio Bachour: Bonbons de chocolat au fruit de la passion (métrique)
17 Std. 20 Min
Salade de poulpe sous-vide
Brak ocen
Couscous royal
1 godz. 10 min
Strudel aux pommes
1 godz. 45 min
Gâteau triple chocolat
2h 30min
Mojito à la fraise
10min
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3h 15min