Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
1 oz yellow onionsshallots1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Arborio rice (e.g. Arborio)11 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced9 oz
-
water25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.6 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Florentine Meatballs and Linguine
Brak ocen
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 godz.
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Lemon Risotto
30 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min