Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
1 oz yellow onionsshallots1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Arborio rice (e.g. Arborio)11 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced9 oz
-
water25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.6 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fettuccine Alfredo
40 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Fish Tacos
45 min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1 godz. 30 min
Cranberry Bacon Stuffing
10 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steak au Poivre
20 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Mushroom risotto
30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min