Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
1 oz yellow onionsshallots1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Arborio rice (e.g. Arborio)11 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced9 oz
-
water25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.6 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Creamy pea soup
40 min