Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
TM6 TM5

Coconut Curry Chicken with Veggie Rice

3.7 (212 ocen)

Składniki

  • 10 chicken thighs, boneless and skinless (4 oz ea.)
  • 6 tsp Madras curry powder, divided
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp turmeric powder
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 13 ½ oz canned coconut milk, full cream
  • 4 oz snow peas, sliced in thin strips
  • 4 oz red bell peppers, sliced in thin strips
  • ½ - 1 lime, juice only, to taste

Veggie Rice

  • 10 oz broccoli florets
  • 10 oz cauliflower florets
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • salt, to taste
  • ground pepper, to taste
  • ½ - 1 lime, juice only, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3372 kJ / 806 kcal
Białko
65 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
55 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Błonnik
5 g
Sód
906 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy