
Urządzenia i Akcesoria
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
chicken thighs, boneless and skinless (4 oz ea.)10
-
Madras curry powder divided6 tsp
-
salt1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned coconut milk full cream13 ½ oz
-
snow peas sliced in thin strips4 oz
-
red bell peppers sliced in thin strips4 oz
-
lime juice only, to taste½ - 1
Veggie Rice
-
broccoli florets10 oz
-
cauliflower florets10 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste
-
ground pepper to taste
-
lime juice only, to taste½ - 1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
806 kcal /
3372 kJ
Białko
65 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Sód
906 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Keto White Chicken Chili
50 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Keto Beef Chili
3 godz. 10 min
Cheesy Cauliflower Tots
35 min
Chicken Marsala
40 min
Chicken Keto Taquitos
55 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min