Urządzenia i Akcesoria
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
chicken thighs, boneless and skinless (4 oz ea.)10
-
Madras curry powder divided6 tsp
-
salt1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned coconut milk full cream13 ½ oz
-
snow peas sliced in thin strips4 oz
-
red bell peppers sliced in thin strips4 oz
-
lime juice only, to taste½ - 1
Veggie Rice
-
broccoli florets10 oz
-
cauliflower florets10 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste
-
ground pepper to taste
-
lime juice only, to taste½ - 1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
906 mg
Białko
65 g
Kalorie
3372 kJ /
806 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Chicken Keto Taquitos
55 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Keto Beef Chili
3 godz. 10 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Keto White Chicken Chili
50 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.