
Urządzenia i Akcesoria
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
chicken thighs, boneless and skinless (4 oz ea.)10
-
Madras curry powder divided6 tsp
-
salt1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned coconut milk full cream13 ½ oz
-
snow peas sliced in thin strips4 oz
-
red bell peppers sliced in thin strips4 oz
-
lime juice only, to taste½ - 1
Veggie Rice
-
broccoli florets10 oz
-
cauliflower florets10 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste
-
ground pepper to taste
-
lime juice only, to taste½ - 1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
806 kcal /
3372 kJ
Białko
65 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Sód
906 mg