Urządzenia i Akcesoria
Easy Beefy Mac and Cheese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
Colby-Jack cheese cut into pieces4 oz
-
sharp cheddar cheese cut into pieces4 oz
-
yellow onions cut into wedges3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
unsalted butter divided, cold, cut into pieces1 ½ oz
-
ground beef crumbled16 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water16 oz
-
tomato paste2 oz
-
dried elbow macaroni pasta 7-8 minute cook time (see Tip)9 oz
-
heavy whipping cream3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
906.7 mg
Białko
28.4 g
Kalorie
2657.6 kJ /
635.2 kcal
Tłuszcz
41.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Węglowodany
35.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta and Rice
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Spanish Rice
35 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Creamy Mac & Cheese
30 min
Vegan Bolognese
50 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen