Urządzenia i Akcesoria
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
olive oil plus extra to grease4 oz
-
lemons (approx. 2-3 lemons), unpeeled, quartered, seeds removed9 oz
-
large eggs3
-
plain yogurt6 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
sugar to taste10 - 12 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt½ tsp
-
confectioners sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
1440.2 kJ /
344.2 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Apple Tart (TM6)
1 godz.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Shoofly Cake
1 godz. 45 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Passion Fruit Tart with Meringue
5 godz. 10 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Banana Nut Bundt Cake
1 godz. 30 min